FAQ

Leveringen naar een Belgisch adres zijn gratis.

Voor vragen in verband met de webshop (schoenmaat, betaling, … en dergelijke) kan u ons steeds contacteren per mail op info@livini.be of telefonisch op +32 2 759 55 02

Indien u een bestelling plaatst in onze webshop, heeft u de keuze uit volgende betalingsmodaliteiten;

–         Maestro

–         Mastercard

–         Visa

Indien uw bestelling succesvol is afgerond, ontvangt u een e-mail met hierin de betalingsbevestiging. Het is uiteraard van cruciaal belang dat het door u ingevoerde e-mailadres correct is zodat u uw betalingsbevestiging goed kan ontvangen. Bewaar deze bevestiging goed, aangezien het uw betalingsbewijs is.

Ja, dit is mogelijk ondanks onze inspanningen om dit te voorkomen. Een verkoop in de winkel heeft steeds voorrang op een webverkoop, maar de kans dat dit gebeurt is uitzonderlijk klein.

Indien het door u bestelde paar schoenen niet naar wens is, kan u deze retourneren binnen 14 dagen na leverdatum. Wij vragen u wel dit zo snel mogelijk te doen en geen 14 dagen te wachten om te retourneren, één van onze klanten wenst misschien graag het paar dat wij naar u verzonden hebben.

Uiteraard aanvaarden wij alleen geretourneerde artikelen die niet gedragen werden en in originele staat (met alle geleverde accessoires) en verpakking bij ons toekomen. Indien dit het geval is, storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Wij raden u dan ook aan om uw artikelen te retourneren met een verzekerde zending, zodat uw pakket niet verloren gaat onderweg. De kosten voor het retourneren worden gedragen door de klant.

U mag ook steeds het retourpaar terugbrengen naar onze winkel. Het bedrag wordt niet terugbetaald in de winkel maar teruggestort via onze webshoprekening.

Indien u niet tevreden bent over de ontvangen artikelen of de geleverde service, raden wij u aan om deze klacht zo snel mogelijk aan ons te melden op volgend e-mailadres: info@livini.be

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

Op heden is dit nog niet mogelijk en worden deze kortingen enkel en alleen in de winkels verrekend.